درس تکنولوژی های ارتباطی

ارائه مطالب مرتبط با تکنولوژی های ارتباطی

درس تکنولوژی های ارتباطی

ارائه مطالب مرتبط با تکنولوژی های ارتباطی

۳ مطلب در بهمن ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

و خداوند چه چیز های شگفت آوری دارد . (آیه 23 از کتاب مقدس )

تکنولوژی های ارتباطی یکی از دروس رشته  روزنامه نگاری و روابط عمومی است. این درس توسط دکتررحمانی زاده  دهکردی در نیم سال دوم 95 در دانشکده علوم ارتباطات علامه طباطبایی برگزار می شود .

کلاس در اتاق سایت برگزار شد . استاد با فلش بک تاریخی در تکنولوژی های ارتباطی ذهن دانشجویان را که هر چه رشته بودند پنبه کرد و رویه ای جدیدی فارغ از قبل در پیش گرفت و ایشان اهداف این درس را  آشنایی  با ابزار های ارتباطی ، استفاده از تکنولولوژی های ارتباطی و مباحث نظری  دانست.

گفته شد یکی از ابزار های نوین ارتباطی تلگراف است که قبل از آقای مورس توسط  دو فیزیک دان بریتانیایی به نام های ولیام کوک و چارلز ویتستن  بر اساس اصول مشابه مغناطیس الکتریکی درسال 1837ساخته شد . بعد از آن ساموئل مورس در سال های 1872 -1891 موفق شد از مغناطیس الکترونیکی بهترین بهره را ببرد مورس از مغناطیس ( آهن ربا ) که اساس آن بر کار هنری استوار بود طرحی اولیه برداشت و انتقال سیگنال ها  را از طریق سیم ثابت کرد. اختراع ساموئل مورس ارتقا یافت و قادر بود نقطه ها و خطوط تیره را روی کاغذ برجسته کند . سیستم اولیه مورس یک کپی کاغذی با نقطه ها و خطوط تیره برآمده تولید می کرد که بعدا توسط اپراتور ترجمه می شد. در حال حاضراین روش  منسوخ شده است اما یکی از ابزار های ارتباطی در ناوها و سازمان های جاسوسی و امداد کوهستان است. یک مثال کد مورس  توسط یکی از دانشجویان بر روی تخته نوشته شد

S o s = …  _ _ _ …به معنی کمک   

استاد لینک زیر را در جهت کسب اطلا عات بیشتر و آموزش کد مورس معرفی کردند

Site:amirweb.me      وب نوشت امیر کد مورس

دکتر دهکردی این کلاس را کلاسی عملی دانستند که باید با ابزار های ارتباطی به عنوان دانشجویان ارتباطات آشنایی داشته باشیم خواستار این شدند که  برای خود از طریق سایت blog.ir وبلاگی بسازیم  و گزارش اولین جلسه کلاس را ارائه دهیم . به گفته استاد قرار است در این کلاس تبادل اطلاعات باشد بین نماینده های نسل ها در کلاس واینکه تویتر ، اینستاگرام ، فیدریدر ، لینکدین و اسکایپ را نصب کنیم و حداقل اطلاعات داشته باشیم.

 


  • faeze alencheri
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • faeze alencheri
  • ۱
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • faeze alencheri